Onze aanpak

Over DOEN WIJ!

Als uitzendbureau hebben wij ruim 10 jaar ervaring in de branche.  Kenmerkend aan onze dienstverlening is onze Hands-on mentaliteit, kennis en flexibiliteit. Wij kijken graag mee, naar de te vervullen plek in de organisatie. Daarnaast zorgen wij graag goed voor onze medewerkers. Wij houden dan ook geruime tijd nauw contact met de medewerker en de opdrachtgever om jullie een vliegende start te geven.

Wij hebben in diverse sectoren ervaring: Schoonmaak, productie, industrie en transport. Regelmatig zal je onze chauffeurs, schoonmakers of productiemedewerkers tegen kunnen komen bij de meest uiteenlopende bedrijven. Allemaal op andere locaties bij diverse opdrachtgevers maar met allemaal eenzelfde eigenschap: Het zijn harde werkers!

Eigenzinnig

Wij zijn eigenzinnig en die eigenzinnigheid verbindt ons. Wij zijn vaak ergens heel erg voor of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd. Echter, hebben wij wel altijd een onderbouwing. Arbeidsbemiddeling is immers onze passie. Wij weten daarom wel waarover wij praten. Zo niet, dan doen wij niet alsof. Wij gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Passie voor de mens

Wij luisteren naar de kandidaat en praten met je, want wellicht kun hij/zij veel meer dan het cv in eerste instantie doet vermoeden. Dat duwtje in de rug, het zien van de kwaliteiten en het luisteren naar zijn of haar ambitie: dat zorgt volgens ons voor de ideale match. De recruiters van DOENWIJ gaan voor de ontwikkeling van de kandidaat. Dat zit hem niet alleen in die tijdelijke of vaste baan, maar vooral in het verkennen, toespitsen en verbreden van zijn of haar persoonlijke wens op het gebied van werken.

Flexibel

De arbeidsmarkt verandert continu, maar ook de wensen van onze klanten. Tijdelijke oplossingen, ondersteuning voor een paar dagen, of structurele oplossingen voor terugkerende problemen. Dat vraagt een hoop van een bemiddelingsbureau als partner. Flexibiliteit zit ons in het bloed. Wij streven altijd naar meer en betere oplossingen en kleuren indien nodig, ook weleens buiten de lijntjes.

medewerkers

Onze werkwijze is erop gericht je zo snel mogelijk aan een leuke baan te helpen.

631

MEDEWERKERS

76

KLANTEN

69

TEVREDEN KLANTEN

10

JAREN ERVARING

Een perfecte match tussen opdrachtgevers en medewerkers? DOEN WIJ!

Ben je opzoek naar een nieuwe medewerker? DOEN WIJ!

085-301 97 84

Over Ons